Detailed Notes on iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Fashion İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, 200 joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

S1 bazen ek olarak ara taban korumasıyla birlikte görülmüş ve daha sonra S1P olarak adlandırılmıştır.

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, on line mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de sizing sunulur.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

eight parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum iş ayakkabısı mekap sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Etkinlik sponsorlukları ve kaykay parklarının oluşturulması iş ayakkabısı adana ile Vans olumlu marka bilinirliği yaratmıştır.

ayakkabı süper saglamlık görünüm four×four yalnız benim ayak baş parmagımı inanılmaz derecede patlattıyor ayakkabınıbın celık kısmının iş ayakkabısı çelik burun baş parmak kısmını birazdaha açsanız olmazmı buna bir çare bulun allah rızası için bu ayakkabılar ayağı ince olana göre yapılmış ayağı geniş olan giyemiyor

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page